top of page

Despre mine

IMG_3138.jpg

Bine ai venit pe site-ul meu!

Daca ai ajuns pana aici, deja imi stii numele, Victor Leontescu si stii ca sunt fotograf profesionist de nunta, dar ce nu stii despre mine este ca sunt inginer constructor de profesie si norocul mi-a suras prin 2013 incat sa am placerea de a fi fost fotograful principal la peste 100 de nunti de atunci.

Am inceput intr-o doara, cu un bun prieten de-al meu, insa fotografia m-a cucerit iremediabil, caci am regasit in ea nu numai pasiunea pentru contraste, culori si geometria din profesia mea aleasa anterior, dar si estetica imbinata cu emotia reala, autentica.

IMG_1511.jpg

Intotdeauna mi-a placut sa studiez chimia dintre oameni, trairea adevarata, momentele unice, irepetabile, care conteaza atat de mult pentru fiecare dintre noi, iar acum am oportunitatea de a le povesti prin imaginile mele.

Imi place stilul modern si cred in imbinarea placuta intre autentic, momente unice si portrete creative. Evenimentele trebuie sa fie momente palpabile atunci cand (re)vedem instantaneele, sa (re)traim emotia. 

Experienta trebuie sa fie una 100% agreabila pentru ambele parti, intrucat voia buna si creativitatea ne acompaniaza mereu. 

Lucrul facut cu pasiune, aprecierea clientilor si a acelora care mi-au devenit si prieteni imi aduc in permanenta implinirea. 

Primul meu premiu Fearless mi-a adus  recunoasterea si pe plan international si mi-a sporit increderea si ambitia de a creste profesional fiind un continuu invatacel. 

Ceea ce a pornit de la o curiozitate si o provocare, a devenit un stil de viata ce imi bucura sufletul si imi permite sa traiesc viata mai frumos decat credeam posibil.

bottom of page